Bezoekersteller  

Vandaag220
Gisteren439
Deze week1447
Deze maand3464
Totaal183389

Wie is online

6
Online

   

Nieuwste gebruikers  

 • warre.vanbiervliet
 • Frederik
 • johan
 • Lesn
 • marcialatruwe
   

De deelnemers aan de Parochianenwedstrijd dienen aan één van de onderstaande  voorwaarde te voldoen:   

 1. Men is woonachtig te Moorsele, Wevelgem of Gullegem ( bij twijfel dien je dit te kunnen aantonen met je identiteitskaart of rijbewijs )                      

 2. Vergunninghouders worden niet toegelaten tot deze wedstrijd, evenals leden van clubs uit Groot-Wevelgem die niet woonachtig zijn in Groot-Wevelgem.

 3. De eerste 2 ronden worden gezamelijk achter de wagen gereden.

 4. Daarna starten de leden van Carlton, Lindetrappers en alle dames met een voorsprong van 2 minuten op de rest. Personen die bij vroegere deelname aan onze  Parochianenkoers niet konden uitrijden kunnen mits aanvraag bij inschrijving ook 2 minuten vooraf starten.

 5. In totaal zijn er 8 ronden af te werken (2 begeleid en 6 vrije snelheid) over 40 km. Deelnemers die tijdens de eerste 2 ronden de begeleiding voorbij gaan worden onmiddelijk uit de wedstrijd genomen.

 6. De inrichters behouden zich het recht de inschrijving te veranderen van Parochianenkoers naar Gentlemenskoers.

 7. De inrichters behouden zich het recht inschrijvingen te weigeren indien er zich meer renners zich aanbieden dan toegelaten.

 8. De deelnemers die zich op voorhand ingeschreven hebben via onze site, krijgen voorrang tot het recht tot deelname. 

 9. De inschrijving gebeurt via voorinschrijving of de dag zelf in cafe 't Jaar 30 vanaf 12.00 uur tot 13.30 uur. Er wordt een waarborg van €5.00 gevraagd voor het rugnummer. Opgepast; identiteitskaart of rijbewijs worden niet aanvaard als waarborg.

 10. Podium onmiddelijk na de parochianen-wedstrijd voor de 1é & 2é & 3é plaats uit de wedstrijd, eerste 3 voorafstarters en de eerste 3 dames. 

 11. Prijzen: alle prijzen zijn naturaprijzen voor de eerste 10 uit de wedstrijd. Vanaf de derde ronde is er iedere ronde premie. De prijsuitrijking gebeurt na afloop van de gentlemenkoers in café Het Jaar 3 0. 

 

   
© Onderhouden door Philiep