Bezoekersteller  

Vandaag117
Gisteren135
Deze week117
Deze maand3368
Totaal209175

Wie is online

1
Online

   

Nieuwste gebruikers  

  • warre.vanbiervliet
  • Frederik
  • johan
  • Lesn
  • marcialatruwe
   

1. Om deel te nemen aan onze parochianenwedstrijd dient men vooreerst woonachtig te zijn in Moorsele, Gullegem om Wevelgem( uitzonderingen zijn de leden van de Lindetrappers en Carltonbikers die allemaal mogen deelnemen). Men dient zijn woonplaats te kunnen bewijzen a.d.h.v. rijbewijs of andere voor te leggen aan inschrijvingstafel bij discussie.

2. Wie niet mag deelnemen aan de gentlemenwedstrijd(zie reglement wielertoeristenwedstrijden.be) mag automatisch niet deelnemen aan de parochianenwedstrijd.

3.Deelnemers aan onze parochianenwedstrijd mogen vooraf niet deelgenomen hebben aan wedstrijden voor vergunninghouders(ook al was dit met dagvergunning)

4.Deelnemers die betrapt worden op fraude worden levenslang verboden nog deel te nemen aan wedstrijden van Moorselekoerse, dienen eventueel gewonnen prijzen terug te geven en worden geschrapt uit de uitslag!!!!!!!!!!!!!!

5.De eerste 2 rondes worden gezamelijk achter de wagen gereden. Na 2 rondes rijden de voorstarters(rode nummers) door aan de aankomst, de rest stopt en wacht(2 minuten) tot het signaal gegeven wordt te vertrekken.

Voorstarters zijn : - alle dames 

                           - de "niet-geoefende" leden van Lindetrappers en Carltonbikers

                           - de deelnemers die bij vorige deelname met wit nummer gestart zijn maar niet konden uitrijden mogen jaar nadien terug met de voorstarters vertrekken!

Opgepast!!!!!!!!

Deelnemers die vorige jaren(wedstrijd 2017, wedstrijd 2018) top 3 gereden hebben bij rode nummers worden bij eerstvolgende deelname verplicht te starten bij de witten nummers!!!!!(jaar overslaan telt niet, pas als men deelneemt met wit nummer en niet kan uitrijden mag met jaar nadien terug met rood nummer starten). Dit omdat we merkten dan top 3 rode nummers de laatste jaren kon aansluiten met de eerste van de witte nummers en dan kan je niet echt meer spreken van "niet-geoefende" wielertoeristen.

De "geoefende" leden van Lindetrappers en Carltonbikers moeten ook verplicht starten met witte nummers en niet met voorstarters! (dit wordt bepaald aan inschrijvingstafel door bestuur Moorsele koerse).

6.In totaal worden 9 rondes afgewerkt van 4.8km oftewel 43.2km in totaal

7.Deelnemers die tijdens eerste 2 rondes de begeleiding voorbijgaan worden onmiddellijk uit de wedstrijd genomen!

8.De inrichters behouden zich het recht inschrijvingen te weigeren indien er zich meer renners aanbieden dan toegelaten.

9. De inschrijving gebeurt de dag zelf in café t'Lindeke aan de finish, dit tussen 12h30 en 13h30.

Er wordt vanaf dit jaar gewerkt met de wielerbond.

De inschrijving bedraagt 6 euro voor personen die lid zijn van wielerbond vlaanderen(kunnen aantonen met lidkaart) of 10euro voor personen zonder lidkaart wielerbond vlaanderen. Daarnaast wordt nog eens 5 euro waarborg gevraagt voor uw rugnummer die u meteen na de wedstrijd kan inwisselen aan de finish(fonitelkar).  

10.Podiumceremonie onmiddellijk na de Parochianenwedstrijd aan de finish!!! Er is een podium voorzien voor eerste 3 deelnemers uit de wedstrijd, eerste 3 dames en eerste 3 voorstarters.

11. Prijzen : - Naturaprijzen voor alle podiumplaatsen

                   - Iedere ronde premie vanaf ronde 3 ( eerste keer dat men zonder begeleiding over finish komt)

!!!!!!!!!!!!Iedere deelnemer aan de parochianenwedstrijd maakt kans op een VIP arrangement voor 2 personen voor Caféloo. Moorsele koerse schenkt er hier 3 van weg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De loting gebeurt aan café t'Lindeke omstreeks 19h00!!!!!!!!!!!!!!De winnaar dient aanwezig te zijn tijdens de loting!!!

 

 

 

   
© Onderhouden door Philiep