De kogel is door de kerk! Op 24 juli om 18.00 uur gaan in Moorsele de Elite's z/c & Beloften van start, en dit in een wedstrijd die betwist zal worden over 23 ronden van 4.8 km.

De wedstrijd door ons ingericht valt onder de reglementen die nu gelden van Cycling-Vlaanderen i.v.m. de Corona bepalingen. Natuurlijk houd dit beperkingen in maar we zijn al blij dat we de wedstrijd kunnen laten doorgaan. We zijn ons ook bewust van het feit dat het niet verantwoord zou zijn om 175 renners de weg op te sturen. Helaas laat ons parkoers dit door de aard niet toe. Door de vele invalswegen en de te korte afstand hebben we beslist om een limiet te plaatsen op het aantal deelnemers. Meer bepaald hebben we geopteerd om 100 renners toe te laten. Jammer maar helaas. Wij hebben gekozen in de eerste plaats voor de veiligheid van de renners. De wedstrijd valt zoals het reglement bepaald tijdens Corona maatregels, is een oefenwedstrijd maar toch hebben wij geopteerd om toch een bepaald prijzengeld te voorzien. Dit omdat het voor de renners zelf toch leuker is na een inspanning van enkele uren toch iets in return te krijgen. Later meer hierover.

Mogen wij aan jullie supporters en sympathisanten, vragen strikt de maatregelen te volgen die dag van toepassing zullen zijn zodat de wedstrijd zekerlijk niet in het gedrang komt. Dit was een uitdrukkelijke eis van de gemeente en politiediensten

Verdere info kun vinden onder de tab: Wedstrijd Elite z/c & U23