Onze wedstrijden  

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   

Bezoekersteller  

Vandaag62
Gisteren83
Deze week62
Deze maand2342
Totaal271362

1
Online

   

Beste sportliefhebbers & sympathisanten,

Zonet bericht gekegen van het gemeentebestuur dat er een negatief advies is uitgevaardigd voor onze komende wedstrijd die op stapel stond op 24 juli voor elite z/c en U23. Dit komt doordat er jammer genoeg, terug een lichte opstoot is van Corona in onze gemeente.

Zie hier deze link waar de burgemeester zijn verhaal doet, is wel een facebook filmpje: Corona Moorsele

Of zie hier anders het gedownloade mp4 filmpje: Corona Moorsele

 

We hadden alles in het werk gesteld om toch een wedstrijd te laten doorgaan ondanks de moelijke maatregelen om deze in te richten. Voor de wielerbond Cycling-Vlaanderen waren we helemaal in orde met hun protocol net als de gemeente en politiediensten. Echter, dit weekend zaten we op zondagmiddag zelfs, in spoedvergadering samen met enkele leden van het bestuur om het nieuwe pas uitgegeven protocol dat Vlaanderen en/of de gouverneur uitvaardigde naar de recente opflakkering van Corona in onze gemeente. We voelden de bui weliswaar hangen maar gaven alsnog niet op. Vandaag kwam dan de melding van de gemeentediensten dat er een negatief advies uitgevaardigd was.... Natuurlijk begrijpen we dit en zou het zekerlijk gevaarlijk en onetisch zijn van ons om in te richten. Gezondheid gaat voor alles.

Voor dit jaar, de rest van het seizoen, zal het waarschijnlijk niet meer aan de orde zijn iets te kunnen inrichten. Jammer maar helaas, toch zijn we ondanks alles toch enigzins trots dat Moorselekoerse toch gepoogd heeft een wedstrijd in te richten. Helaas kunnen we niet op tegen overmacht.

Volgend jaar hopen we dan terug onze wedstrijden te kunnen inrichten zoals gewoonlijk.

Sportieve groeten, Moorselekoerse

 

 

   
© Onderhouden door Philiep